Segona Jornada Gastronòmica a Leipzig

El passat dia 19 de juny a les 19:00 h va tenir lloc la 2a Jornada Gastronòmica organitzada conjuntament pels lectorats del nostre Departament. Enguany s’hi ha afegit el lectorat de basc, que s’ha posat en marxa aquest semestre. Els nostres alumnes van cuinar a casa diverses especialitats de la cuina basca, catalana, gallega, en van fer la presentació (en les respectives llengües) i finalment vam poder assaborir-les. D’altra banda, tot aprofitant la presència al nostre Departament, d’estudiants d’intercanvi de la Universidad de Concepción (Xile) també vam poder descobrir alguns plats típics de la cuina xilena.

Un alumne de català, l’Antonio Morejón Caraballo, que és també músic, va amenitzar la vetllada interpretant una cançó de bressol menorquina, així com altres cançons provinents d’altres contrades i tradicions (Cuba o la tradició sefardí).

Va ser una jornada molt maca i molt participada que es va allargar fins les 22:00h.

Moltes gràcies a tots els participants! Esperem repertir-ho l’any vinent.

 

_MG_5222_2_MG_5223_MG_5230_MG_5236_2_MG_5253_MG_5241

Anuncis

Posted on 27 Juny 2013, in NOTÍCIES and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: