Pau Alabajos a Leipzig

Cartell_Pau_Alabajos_Leipzig

Ahir dimecres vam poder gaudir de la presència de Pau Alabajos en el marc de la nostra assignatura de llengua i cultura tot coincidint amb la gira que està fent per Europa. La seva xerrada-concert sobre el moviment de la Nova Cançó va generar molt d’interès entre els estudiants. En Pau va interpretar algunes cançons emblemàtiques d’aquest moviment (Raimon, Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach) i després interpretà cançons pròpies, cançons de protesta, reivindicatives i també cançons de temàtica amorosa. Els estudiants van tenir ocasió de poder preguntar i discutir sobre alguns dels temes que plantegen les cançons. Així, per exemple amb el tema de la cançó “Línia 1” que recorda l’accident de metro a València els estudiants van tenir ocasió de posar en relleu que a Alemanya també han passat accidents fruit de les negligències i que han estat silenciats escandalosament (Duisburg i la Love Parade) de manera molt semblant, salvant les distàncies, al que va passar fa uns anys a València i de què encara no se n’han resolt les responsabilitats.

La gira de’n Pau Alabajos l’ha dut a ciutats com Mannheim, Colònia, Frankfurt, Berlín, entre d’altres, i el durà a Konstanz, Lausana, Aix-en-Provence, Tolosa de Llenguadoc i, finalment, al País Basc.

A la pàgina web del Pau podeu consultar les diverses etapes del seu viatge per Europa així com veure les magnífiques fotos que en Xepo, company de viatge, ha anat fent.

Esperem que iniciatives com aquesta (que ha estat coordinada per la nostra companya lectora de la Universitat de Mannheim, Anna Subarroca) continuïn per tot l’enriquiment que suposen per als nostres estudiants i per a les ciutats visitades.

Moltes gràcies!

IMG_1156

IMG_1158IMG_1159 IMG_1161

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1164

 

 

Anuncis

Posted on 23 Mai 2013, in NOTÍCIES and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: