Postres: Magdalenes

Magdalenes

Les magdalenes són unes postres molt típiques i tenen una recepta bastant bàsica. Hi ha moltes versions diferents en moltes regions i països diferents, per exemple a França i regions d’Espanya.
L’equivalent una mica més extravagant de les magdalenes són els muffins o també els cupcakes que són molt coneguts al món.

~*~

La Recepta (de la pagina web: http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-receptes/magdalenes/)

Ingredients:

2 – Ous
280 g – Farina
200 g – Sucre
200 g – Oli
200 g – Llet
15 g – Llevat en pols
Sal

Preparació:

Bateu una mica els ous amb el sucre; afegiu-hi l’oli remenant i, seguidament, la llet.
Afegiu-hi la farina, la sal i el llevat tamisat.
Deixeu-ho reposar a la nevera.
Pinteu amb una mica més d’oli i farina les capsules i ompliu-les amb la massa fins a tres quartes parts.
Coeu-ho al forn calent a 170º de 15 a 20 minuts fins que les magdalenes siguin rosses.

Variacions:
Es pot substituir la meitat d’oli per mantega.
Es pot fer amb llard en comptes d’oli.
S’hi pot afegir ratlladura de llimona.

~*~

També hi ha versions diferents de les Magdalenes. Les magdalenes normals, les magdalenes amb iogurt i altres. Fins i tot, existeixen receptes excepcionalment com les magdalenes amb Baileys. Hi ha un vídeo en Youtube on en Jordi Anglí prepara aquestes magdalenes.

Anuncis

Posted on 7 Novembre 2012, in CLAR I CATALÀ and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: