El Arthur-Bretschneider-Park

Image

A vegades pot resultar una mica difícil trobar un lloc de relax a Leipzig. Aquí hi ha la solució perfecta: és el parc que connecta dos barris macos Gohlis i Eutritzsch al nord de Leipzig, l’anomenat Arthur-Bretschneider-Park o Eutritzscher Park.

Per a mi és el lloc on millor un es pot relaxar després d’una setmana de molta feina. Com que no és al centre de la ciutat, no hi ha massa gent (especialment els caps de setmana) com en els altres parcs grans de Leipzig.

En quant a l’estructura, el parc consisteix en dues parts: una amb espai on poden jugar els nens i una altra amb un estany, habitat per  cignes i una multitud de plantes per la qual cosa el parc s’ha declarat com a reserva natural.

També compta amb un escenari a l’aire lliure, una piscina i un prat gran per als gossos (vegeu la foto de dalt a la dreta on surt el nostre “Petit”). A més ofereix una imatge molt variada al llarg de l’any (les fotos del collage són de l’estiu i la tardor de l’any passat). A l’estiu hi fa molta ombra i un s’hi pot escapar de la calor i a l’hivern quan l’estany està congelat es pot patinar sobre gel.

És un lloc una mica amagat però perfecte per a passar-hi una tarda tranquil·la el cap de setmana i que val la pena descobir.

Mandy

Anuncis

Posted on 25 Octubre 2012, in CLAR I CATALÀ and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: