Activitat 1: Tàndem

Vestir-se igual ajuda. Serà un exèrcit, un cos de professionals organitzats reduït a la seva mínima expressió. Al mínim i a l’elemental: amb un abillament lletós, també els guants i el bonet.

Pensar igual ajuda. Això és respirar amb harmonia, balancejar-se coordinadament, pedalejar a l’uníson. Però també molt més. Són quatre ulls que miren el mateix tros de l’horitzó o la mateixa flor, que reboten junts d’esquerra a dreta i tornen a l’esquerra com si no hagués ordre concertat però n’hi ha, quaranta dits que s’orienten en aquesta o aquella direcció, quatre-cents pensaments que es succeeixen en el mateix ordre si ja no en el mateix cap.

Ajuda sentir igual, sentir-se igual, de manera que en aquest migdia assolellat llisca per la ruta una fitxa doble de dòmino. Un doble sis, o un doble un, però de cap manera un doble blanc, perquè cal ser un i cal ser dos, i si no se n’és res no es pot ser.

Fins i tot les vocals poden ajudar, si se les escolta bé: amb un coco i amb una caca surten de passeig en una veu i en dues síl·labes, d’una boca a dues orelles, o a quatre o a quaranta o quatre-cents.

Així sortirem tu i jo, t’ho prometo. Vinga home, que no és difícil, amb una mica d’ajuda ens mantindrem en dues rodes. Això sí, el manillar me’l quedo jo.

Alejandro Almendro

Anuncis

Posted on 23 Octubre 2012, in CLAR I CATALÀ and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: