Jornades Internacionals de Formació per a Professors de Català

Del 16 al 19 de juliol vàrem celebrar a Vic la trobada anual de professors de català organitzada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb la Xarxa Vives i la Universitat de Vic. Les Jornades són un punt de trobada, d’intercanvi i de formació. A banda dels tallers oferts per especialistes en didàctica de la llengua com a llengua estrangera, els professors tenim l’oportunitat de poder formar-nos els uns als altres i d’assabentar-nos de les iniciatives que s’estan duent a terme arreu del món pel que fa a la promoció de la nostra cultura. Tot plegat serveix, en aquest context marcat per la crisi i per una tristesa general, per inspirar-nos, per animar-nos a continuar i tirar endavant malgrat les dificultats i problemes generals i particulars.

La xarxa de professors de català és gran i formada per persones molt interessants. Compartir aquests dies ens permet de conèixer-nos molt millor els uns als altres i això suposa un enriquiment extraordinari a nivell humà.

El lectorat de Leipzig hi ha estat molt present enguany gràcies a uns pòsters amb els quals vaig poder presentar el nostre projecte, una aposta molt forta i valenta de l’Institut Ramon Llull.

Moltes gràcies a tots els organitzadors un cop més i a tots els companys! Ja sabeu que sou sempre molt benvinguts i benvingudes a Leipzig!

Òscar

 

 

 

 

 

Aquí algunes altres fotos d’aquests dies a Vic:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Posted on 21 Juliol 2012, in NOTÍCIES. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: