Jornada gastronòmica catalano-gallega

El passat dimecres 20 de juny vam poder gaudir d’una trobada gastronòmica, protagonitzada pels alumnes de català i de gallec de la nostra Universitat. Els nostres alumnes van decidir el menú d’entre les propostes que els vam fer els lectors o bé de les receptes que ells mateixos van buscar. Els alumnes, després, van presentar les seves creacions gastronòmiques a la resta, en llengua catalana o en llengua gallega. Va ser una experiència molt maca de comunicació iberoromànica.

Entre d’altres platsvam poder gaudir de pa amb tomàquet, escalivada, mandonguilles, tomàquets farcits, ensaïmades, coca de poma, macedònia, truita de samfaina, truita de bolets, empanada de pop, empanada de carn, pebrots farcits, amanida russa, gató mallorquí.

Van assistir-hi una cinquantena d’alumnes a banda de professors i altres membres del departament. L’acte va ser amenitzat amb música actual de Galícia i dels Països catalans.

Vist l’èxit de participació esperem poder repetir aquesta activitat en d’altres ocasions.

Advertisements

Posted on 26 Juny 2012, in NOTÍCIES and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: