What do you know about Catalan culture?

Òmnium ha enegegat la campanya “What do you know about Catalan culture?” per tal de fer conèixer la cultura catalana als turistes que visiten el nostre país. La campanya durarà tota la temporada turística d’enguany i inclou un material en paper i altres materials que aniran sortint en el transcurs de la primavera-estiu d’enguany.

EN QUÈ CONSISTEIX AQUEST MATERIAL?

Es tracta d’un desplegable en anglès, de to divulgatiu, que posa en valor l’aportació de la cultura catalana al món en diferents àmbits (gastronomia, arquitectura, arts plàstiques, arts escèniques, llengua, literatura, esports, música, patrimoni festiu…) a partir de persones, obres i esdeveniments que gaudeixen de projecció internacional.

QUÈ VOLEM FER?

Repartir-lo entre els turistes que visiten Catalunya durant la temporada de primavera-estiu. Vine a buscar-ne un plec i reparteix-lo a les zones d’afluència turística que tinguis més a mà (monuments, entrades de museus, cues d’autobusos turístics, passeigs marítims, rambles, centres històrics…). Ajuda’ns a donar a conèixer la cultura catalana al món!

ON POTS TROBAR-LO?

A les diverses seus que Òmnium té al territori, així com a la seu nacional de l’entitat (Diputació, 276, pral. Barcelona).
També pots descarregar-te’l en format electrònic (PDF) en els següents idiomes: anglèsrusitaliàcastellà,japonèsfrancèsalemany.

UN PROJECTE FET ENTRE TOTS

La campanya “What do you know about Catalan culture?” ha estat possible gràcies a la col·laboració de centenars de persones que han fet aportacions econòmiques a través del web de micromecenatge Verkami.

(Font: http://www.xarxallull.cat/moodle)

Feu un comentari