Anna Roig ens visita

El dia 10 de maig ens va visitar l’Anna Roig, la cantant del grup Anna Roig i l’ombre de ton chien. La seva visita s’emmarca en la gira que ha estat fent per Alemanya i que l’ha dut a ciutats com Colònia, Saarbrücken, Bochum,Tübingen, Frankfurt o Berlín. La gira ha estat organitzada per la lectora de la Universitat de Colònia, l’Elisabet Capdevila, i hi ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i dels diferents lectors de les ciutats que han visitat. Així, els membres del grup no només han tingut ocasió de fer concerts sinó de poder anar als cursos de català i oferir una classe molt especial.

A Leipzig no hi va poder haver concert, perquè els membres del grup havien de ser a Catalunya. Així que vam poder gaudir de la presència de l’Anna que, entre moltes d’altres coses,  ens va fer una presentació excel·lent i molt pràctica de la seva música, de com és el procés de creació i composició d’una cançó i va cantar-nos 4 cançons.

A més a  més els nostres alumnes van poder dialogar amb ella, fer-li preguntes i gaudir de l’art i la personalitat de l’Anna.

Va ser una oportunitat excel·lent per conèixer de primera mà una de les millors artistes del panorama musical actual de Catalunya i de les que més prometen.

L'Anna a classe

Anna Roig amb els alumnes de català

Moltes gràcies des d’aquí a l’organització i a l’Anna per la bona energia que ens va portar!

Anuncis

Posted on 12 Juny 2012, in NOTÍCIES and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: